#Printhack: van hekwerkbanner naar hegwerkbanner

Geplaatst in Inspiratie door op 8 juni 2017 0 Reacties

Lelijke bouwhekken, kale schuttingen en verlepte balkonnetjes. De wereld om ons heen kan af en toe wel een vleug vrolijkheid gebruiken. Daar hebben wij natuurlijk de perfecte producten voor.  Met drukwerk kan je namelijk veel meer dan alleen reclame maken. In deze Printhack laten wij je zien hoe je makkelijk en met vette print een parel van een hek creëert.

Verbloemen met hekwerkbanners

Ben jij toe aan een verandering op je balkon, of aan een cover-up van de bouwput bij jou in de buurt? Bouwhekken, dranghekken, balkonhekken, en nog meer hekwerken. Niet per definitie de meest vrolijke dingen die wij tegenkomen in het straatbeeld. Wist je dat wij met een beetje creativiteit, een banner en wat inkt, onze straten velen malen vrolijker kunnen maken? Het enige wat je nodig hebt is een tof ontwerp voor je banner en een plek om hem aan op te hangen. Een heg ziet er bijvoorbeeld fijner uit dan de bouwput die daar achter ligt, je kale balkonhek wordt ineens een schutting of je versiert hem aan de binnenkant met het werk van Banksy.

Van hekwerk naar hegwerk

Schutting van 510grams PVC

Drukwerk van klanten

Creatievelingen delen hun creaties graag. Gelukkig barsten onze klanten van de creativiteit. Wij gingen op zoek in onze archieven en vonden hele vette print dat het straatbeeld opfleurt en de tuin net iets gezelliger maakt. Kijk maar eens wat een werk van klanten wij al ontvangen hebben.

Met een bedrukte banner gespannen op je balkonhek oogt je balkon een stuk gezelliger

Een spandoek in een spandoekframe is ook gewoon een soort veranda

Ga jij deze zomer aan de slag met je tuin of met het verfraaien van je omgeving? Upload je bestand, laat een banner bedrukken op het juiste materiaal en deel je resultaat vooral met ons! Wij zijn natuurlijk erg benieuwd hoe ons werk, samen met het werk van jou, resulteert in een vrolijker ogend België.

Goed leesvoer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Comments

comments

Over de auteur ()

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *